Praten met leeftijdsgenoten over pestproblemen

Welkom op Gepest-Worden

Praten over pestproblemen

Praten met leeftijdsgenoten

Welkom bij Stichting Gepest-Worden Nederland. Stichting Gepest-Worden Nederland is een stichting tegen pesten. Op deze website kun je je vraag stellen aan een leeftijdsgenoot. De meeste vrijwilligers zijn namelijk jongeren. Wij hopen dat je vraag snel beantwoord wordt. Mocht je iets niet kunnen vinden op onze site of je hebt een vraag, aarzel niet en neem contact met ons op via livechat, telefoon of e-mail.

Hulp nodig? Zit je ergens mee? Je kunt bellen, chatten, e-mailen, twitteren of facebooken!

Onze tientallen vrijwilligers staan elke dag voor je klaar! Wil je weten wanneer? Direct contact opnemen?

Hulp nodig?

Pesten op het internet, wij noemen het cyberpesten

Cyberpesten gebeurt bijvoorbeeld op Instagram, Twitter, Youtube of Facebook. Maar ook via de e-mail. De pester stuurt geen leuke (chat)berichten naar het slachtoffer. Alleen maar om de ander pijn te doen. Pesten via het internet gaat meestal makkelijker, je pr..

Lees meer..

Word ik geplaagd? Of gepest?

Er is een groot verschil tussen pesten en plagen. Plagen is meestal onschuldig, pesten is erg gemeen. Pesten zorgt ervoor dat je bang wordt en dat je je erg onzeker gaat voelen. Veel kinderen die uitgescholden, geduwd, vernederd en getreiterd worden, durven zelfs het verhaal niet meer te vertellen. Je schaamt je. Als jij gepest wordt, kun jij daar niks aan d..

Lees meer..

Je verhaal kwijt kunnen sinds 2012

Stichting Gepest-Worden Nederland bestaat al sinds april 2012. Al die jaren hebben wij kinderen de kans gegeven om hun verhaal kwijt te kunnen bij één van onze vrijwilligers.

Hoe zijn wij zo bekend geworden? Wie zijn de oprichters, en waarom hebben zij de organisatie opgericht?

Alles over Stichting Gepest-Worden Nederland